1 maj 2016
10:00

Wollsjö AIF

Referat: Blentarps BK - Wollsjö AIF

Efter förra helgens mindre roliga omgång mot serieledaren var det dags för kommunderby borta mot Blentarp och vi tyckte att P11 kunde hämnas herrarnas förlust i serien mot just Blentarp. Och som de gjorde det !! Trots manfall och återbud som gjorde att vi kom ner till Blentarp med bara en avbytare stod laget upp och spelade en helt annan fotboll än tidigare i vår. Positionsspelet fungerade och alla krigade och gav allt i sina dueller! I matchens början kände lagen på varandra och spelet böljade fram och tillbaka med mycket kamp på mitten. Blentarp hade en serie farliga hörnor i slutet av första halvlek som kunde ha resulterat men försvaret gjorde en kanoninsats och sett till hela halvleken var 0-0 i paus rättvist. Vi gick ut med en bra känsla i andra halvlek och Wollsjö tog succesivt över matchen med fint passningsspel både kort och i djupled. Efter en bra Wollsjöperiod fick Abdel med sig bollen centralt och provade ett skott från distans som Blentarps målvakt inte klarade att hålla och på returen kunde Edwin distinkt placera in 0-1! Wollsjös fina press fortsatte efter målet och det var under långa stunder spel på Blentarps planhalva. Härligt att se. Hemmalaget gjorde en forcering de sista minuterna men ungarna klarade av att bevaka ledningen tills de duktiga domarna blåste av matchen. Allt som allt en spännande härlig match i ett varmt soligt Blentarp mellan två väldigt jämna lag och idag var det extra roligt när vi vann på ett så fint sätt!!